e bine cu tata securist!

26 aprilie 2008
 candidatii pin din voluntari, cu sanse de a castiga primaria, nu s-au putut inscrie in cursa pt k nu a dorit primarul pandele. la judecatoria buftea nu le-a dat nimeni dreptate, venind si oamenii lui pandele la intimidare si cu amenintari. la recursul de la tribunalul bucuresti nici n-au analizat dosarul, trimitand acasa fara drept de apel o echipa de oameni inimosi, cu lacrimi in ochi, care aveau dreptate si sperau sa candideze. am uitat sa va spun k protectorul lui pandele este seful psd ilfov, deputatul gabi oprea, general de justitie, nasul lui victor ponta si cel care vroia sa-l aresteze pe basescu in 2004.
spre comparatie, aproape pensionarul oprescu, desi n-a avut nr de semnaturi necesar, iar majoritatea semnaturilor sunt false, a primit de la curtea de apel, controlata de ion iliescu, dreptul sa participe.
exista o explicatie a tratamentului diferit: oamenii mei de la voluntari n-au avut tatal general de securitate, nu sunt sub protectia fostilor nomenclaturisti gen ion iliescu si nici n-au devalizat spitalele universitar si elias, creandu-si astfel o clientela de infractori care sa-i ajute la greu.
vine scadenta! 


Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X