aliante de KKO!

19 aprilie 2008
 n-am prea mai scris in ultimele zile: emisiuni la tv, discutii cu candidatii, liste, deplasari in cartiere, ajuns tarziu acasa, plecat devreme dimineata.
cat de obedient poti sa fi, sa accepti o alianta cu pcul lui voiculescu , tu, ca membru psd, in conditiile in care partidul incepuse sa creasca in sondaje( nemeritat dar,real), si stiind ca orice alianta cu voiculescu inseamna sa te inmultesti cu zero virgula? sau poate asa trebuie pentru ca pdlul sa poata sa aiba sanse mai mari de majoritate? oricum, speranta ca antenele o sa-i ajute, va fi anulata in scurt timp.
de cealalta parte, dupa lupte seculare, dorin marian si-a indeplinit visul, fuzionand pnlul cu partidul lui constantinescu, introducandu-si in acest fel partenerii de rautati pe locuri eligibile, exact la timp. nu-i vorba ca modelul abordat ii face de rusine, fiind chiar ceea ce a facut prin 2oo2, basescu si magureanu, cu pdul si pnrul. si atunci magureanu, ca si acum constantinescu, se retragea pasamite din viata politica odata cu depunerea icrelor in cuibul pdist. o sa vedeti ce inseamna de fapt aceasta retragere ….
foloseste psdului sau pnlului aceste aliantefuziuni? in nici un caz. insa baietii de la butoane au putere de convingere mare, direct proportionala cu santajabilitatea liderilor politici ce au fost pusi sa decida. DE KKO!


Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X