cozmin gusa, agent al dna!

15 octombrie 2007
dan andronic , consultantul politic al domnilor calin popescu tariceanu , respectiv adrian nastase, imi face "bucuria" sa ma considere intr-o postare de inceput de saptamana, un fel de agent al dna. din punct de vedere al intereselor clientilor mai sus amintiti pe care ii are, sau al firmei pe care o conduce, demersul lui, tendentios si aproximativ, pare legitim.
precizari necesare in actualul context:
 
rog sa nu se scape din vedere ca de fiecare data cand am vorbit despre coruptia unor ministri pnl sau udmr, am prezentat fapte verificate, respectiv documente publice, si nu inregistrari audio sau video.
 
sustin public activitatea dna in ceea ce priveste anchetarea faptelor unor ministri sau fosti ministri corupti, si cred c-ar trebui s-o faca mai multi.
 
pentru ca a citat inexact si nepermis niste lucruri pe care le-am spus in fata unor prieteni, la o discutie libera dinaintea meciului, o sa am grija sa nu ma mai intalnesc cu dan, cel putin atata timp cat interesele clientilor sai (vizati de atacurile mele politice) il obliga sa actioneze intr-un mod pe care nu vreau sa-l calific.
 
in rest, urmariti actiunile "retelei de ministri iulian dascalu"! va fi interesant si trist in acelasi timp.
 
 


Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X