replica pt nastase

12 octombrie 2007
Sunt nevoit sa mai fac niste comentarii la a doua postare a lui nastase:
doar disperarea te poate face sa mistifici adevarul in felul in care o face nastase. il inteleg, avand in vedere ultimii ani din viata lui, si-i raspund doar pt ca minciunile pe care le emite ar putea afecta perceptia unora la care tin:
- a aparut in presa vremii ca atunci cand mi-a propus sa candidez la primaria capitalei , mi-a facut o propunere otravita, conditia fiind sa renunt la functia de secretar general , intrand ca prefect de bucuresti in subordinea unor "oameni de bine", precum: DIP, presed org bucuresti, Gabi Oprea, secretar de stat la interne, s.a.; propunerea de a candida am acceptat-o, dupa cum s-a consemnat si-n presa, cu conditia sa raman secretatr general; AN nu a putut accepta asta pt ca furnizorii de comisioane , DIP, MM, VH, nu mai erau de acord.
- pe Petrache si Bittner ii cunosteam intr-adevar dinainte, lucru recunoscut public, n-am facut vreodata vreo afacere cu ei, si nu ei m-au prezentat lui nastase, ci dan matei agaton; daca cineva are indoieli, rog sa-i chestioneze pe respectivii.
 
Adriane, daca ai ales aceasta cale sa-mi ocupi timpul sau sa-ti faci publicitate, sa stii ca putem s-o rezolvam mai simplu, intr-un interval de timp determinat, intr-o emisiune tv pe care s-o avem impreuna. Poti sa-mi propui emisiunea tot pe blog, nu trebuie sa ma mai suni.
Seara buna tuturor!


Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X